PROFILE

img_1808
 
藤井 絵梨   ERI FUJII 
 
 
GRANDE CUVEE 代表。
心理士。シニア産業カウンセラー。キャリアコンサルタント。LABプロファイルコンサルタント&トレーナー。
シャンパーニュ・コンシェルジュ。ソムリエ。調理師。KRUGアンバサダー。
 
「こころ」「シャンパーニュ」「言語」が研究テーマ。
 
 
 
福岡県出身。
 
人が好きで、高校時代に出会った精神科医、心理士の文献で心理学に興味を持ち、大学では臨床心理学を専攻。
卒業後は心理士、心理カウンセラーとして病院に勤務。
 
食を通してクライエントが笑顔になったことを機に、飲食のさらなる可能性を感じ、専門的な勉強を始める。
 
当時から得意だった料理の資格を取得後、レストランにて調理師としての経験を積む。そして、大好きなワインを極めるべくソムリエの道へ。
 
銀座シャンパーニュバー”GRANDE CUVEE”マネージャー時、KRUGアンバサダーに就任。
フランスにも何度も訪れ、シャンパーニュの研鑽を積む。

シャンパーニュが生きていることを実感、証明するためにKRUG GRANDE CUVEEを3年にかけて毎日飲み続け、ボトル差研究を行う。飲んだボトルは2000本以上‼

2016年7月、暫くヨッロッパで過ごした後、GRANDE CUVEEとして会社を設立。
シャンパーニュのセレクトショップオープン。
 
 
 
心理カウンセラー、メンタルトレーナー業務と並行して、
シャンパーニュに特化したソムリエ、唯一無二のシャンパーニュコンシェルジュとして、愛するシャンパーニュを伝えるべく日々精進している。
 
世界中でシャンパーニュセミナーを開催。
 
実際に生産者に会うのは勿論、その土地に立って、畑のエネルギーを感じ、直に造り手達の”こころ”を伝える、というスタイルをモットーとしている。
 
 
 
同時に、心理士、メンタルトレーナーとしては、
好きなものを味方につけ、人生をより豊かにしていくことを伝えている。
 
自分で自分自身を癒し、幸せにする、そしてその方法をクライエントの皆様に伝え続けていく。
 

「人は誰でも自分で自分を癒す力を持っています。ただ、その方法を知らないだけの為に、もがき苦しんでいる人があまりにも多い事に気付き、お一人お一人に寄り添い、その方に合うカウンセリング、メンタルトレーニングを行っています。

また自分には何が向いているのか、どんな相手?どんな職業?どんな環境?などを知るお手伝いを、専門のプロファイリングを通して行っています。」

 
 
特に自分自身を深く知り、自分取扱説明書を作成するプランが大人気で、
 
自分トリセツ・プランナーとしても活動中。
 
 
現在は得意のプロファイリングの技術を用い、ご自身を知るお手伝いはもちろん、コミュニケーション、人事、採用、コーチング、様々な場面での活動を展開中。
 
 
 
 
「人とワインはとてもよく似ています。たった一人の貴方だけの為に、心にぴったり寄り添うシャンパーニュを選び続けます。」
 
「自分で自分を癒す力はあなたにもあります。ご自身を深く知り、好きなものを味方につけて、あなたの人生を豊かに好転させるお手伝いをします。」
 
 
 

 

 



ERI
あなたをもっと”豊か”にしてくれる”シャンパーニュ”との出会いはメールレッスンから🥂

 

 

 
ERI FUJII(Champagne Concierge)
 
 

GRANDE CUVEE~Champagne Concierge~ CEO.
Sommelier,  Clinical psychologist,  Career consultant, Counselor.

Originary from Fukuoka in Japan.

I majored in clinical psychology at the university.
After graduation, I worked at the hospital as a clinical phychologist.


At that time, I was really into cooking and wine.
Also, I know almost of all pacients are getting smile when they are talking about foods and drinks.

I was interested in Food industry.
After getting cook licence and wine licence, I changed my job.  

Now, I’m sommelier and champagne concierge.

After working restaurant, I managed the champagne bar in Ginza Tokyo Japan.

When I maneged the champagne bar, I became 
KRUG Ambassador.
I have been visiting France many time, and have been gaining experience of Champagne.

 

In addition, I also continued drinking KRUG GRANDE CUVEE every day for 3 years to prove that champgne is alive and varies according to bottle.

I drank KRUG GRANDE CUVEE 
2000 bottles or more!!!!

 

アンバサダーの盾

 

After spending a while in Europe, July 7 2016, I founded my company as Champagne Concierge.

 

Now, I’m sommelier and champagne concierge.
I can do anything about champagne.

 

I actually meet the producer, standing in that ,feel the energy of the field.

And then, I will tell you.

I think that wine and humans are very similar.
Heart and Champagne is my passion.

I will pass on Champagne that works for your heart by taking advantage of all the experience so far.

 

「I choose a champagne that fits perfectly only you. 」

Thank you for reading.

 

【1 minute a day, You will be a brilliant champagne world 🥂
For resistration of free e-seminar↓↓↓↓

https://www.agentmail.jp/form/ht/7689/1/

Copyright © 2016-2019 GRANDE CUVEE All Right Reserved.